این مرکز درسال 1379 با سفر مقام معظم رهبری به استان خوزستان و با اعتبار اهدایی ایشان تاسیس و افتتاح گردید .

درحال حاضر موجودی کتاب مرکز در بخش کودک و نوجوان 9429 جلد می باشد که در دو سالن مطالعه کودک و نوجوان در قفسه های چوبی چیده شده اند .

بخش های مرکز

مساحت مرکز 500 متر مربع می باشد که شامل بخش های ذیل می باشد :

1: سالن مطالعه کودک 2.  سالن مطالعه نوجوان 3 : سالن نمایش و بازی 4 : سالن نمایش فیلم 5 : کلاس کارگاه هنری 6: بخش امانت

7: انبار

 

فعالیتهای مرکز :

این مرکز در حال اجرای فعالیتهای فرهنگی و هنری حقیقی و مجازی در قالب کارگاه های عمومی و تخصصی برای رده های سنی 6 الی 17 سال می باشد .

امکانات ویژه مرکز :

سالن نمایش فیلم مجزا

فضای مجزا برای کارگاه نقاشی

غرفه قفسه بندی شده با درب مجزا رو به محوطه مرکز برای ارائه و فروش محصولات کانون .

امکانات کارگاهی :

یک کارگاه قصه

خدمات فراگیر  : ندارد

روز و ساعت فعالیت :

8 الی 13  / روزهای زوج دختر و روزهای فرد پسر

پرسنل :

یک مربی مسئول رسمی  -یک مربی فرهنگی قراردادی - یک نیروی خدمات قراردادی

شرایط عضویت : داشتن حداقل 6 سال تا 17 سال و پرداخت شهریه 12000 برای عضویت حقیقی .

نشانی

خوزستان . هندیجان شمالی . خ بسیج . جنب شورای شهر . کد پستی 6359164945

تلفن : 52575210

مسئول مرکز : فرهاد عبادی زاده  09166042055

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1399/03/25 - 11:37
  • تعداد بازدید: 5126
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سومین جلسه مجازی انجمن هنرهای نمایشی کانون خوزستان برگزار شد

سومین جلسه مجازی انجمن هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان با موضوع «برخورد با نمایشنامه و اهمیت مخاطب شناسی در نمایش کودک و نوجوان» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، سومین جلسه مجازی انجمن هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان در دو برنامه مجزا با محوریت «نمایشنامه و مخاطب شناسی» با حضور ۹۱ عضو دختر و ۵۲ عضو پسر اجرا شد.

ساغر لطفی نژاد نویسنده، عروسک ساز و کارگردان نمایش‌های عروسکی میهمان ویژه این برنامه به بیان اهمیت متن و نمایشنامه، شناخت مخاطب و آشنایی با نیازهای هر گروه سنی پرداخت.

کارشناس هنرهای نمایشی مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون کشور در ادامه به ویژگی‌ها و نیازهای گروه‌های سنی مختلف و در نظر گرفتن آن‌ها برای تولید نمایش اشاره کرد و گفت: تجربه‌های اجرای نمایش توسط اعضا و بازخورد آن در بین تماشاگران باید مورد توجه قرار گیرد.

لطفی نژاد با بیان این‌که قبل از انتخاب نمایشنامه برای اجرا باید از خود بپرسیم چرا این متن را انتخاب می‌کنیم و برای چه گروه سنی می‌خواهد اجرا شود تأکید کرد: هنگام تولید نمایش برای گروه سنی خردسال باید به نیازهای این رده سنی توجه کرد.

او که کارگردان نمایش‌های عروسکی است پیشنهاد کرد؛ استفاده از تئاتر مشارکتی می‌تواند ضمن ایجاد تعامل تماشاگران با قهرمان قصه به جذب مخاطب کمک شایانی کند.

مخاطب شناسی، ضرورت انتخاب یک متن مناسب برای اجرا، دلایل نداشتن مخاطب کافی یا ناتوانی جذب تماشاگر و برخی از مشکلات و معضلات نمایش‌های کودک و ‌نوجوان دیگر مباحث مورد بحث در جلسه سوم انجمن مجازی هنرهای نمایش کانون خوزستان بود که در قالب پرسش و پاسخ و فضایی مشارکتی بین استاد و اعضا برگزار شد.

گفتنی است: سومین جلسه انجمن هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری استان خوزستان در حالی برگزار شد که نوجوانان عضو این انجمن در دو دوره گذشته آن با حضور اساتید این حوزه، با مفهوم و تاریخچه تئاتر و فن بیان در نمایش آشنا شدند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت